понеделник, 1 септември 2014 г.

Seo инструменти


Подобни Page Checker
Търсачките са известни за санкциониране на уебсайтове, които съдържат Два екземпляра / подобно съдържание. Вашият съдържание може да бъде подобна на други сайтове в Интернет, или страници от вашия собствен уеб сайт може да бъде подобно на всеки друг. Този инструмент ви позволява да се определи процента на сходство между две страници  

Търсене Engine Spider Simulator
Този инструмент симулира верижен търсачката чрез показване на съдържанието на уеб страница, точно как търсачката ще го видя. Той също така показва връзките, които търсачката ще последват (обхождане), когато го посети уеб страницата.

Backlink котва текст Анализ
Този инструмент ви помогне да определите текст на връзката се използва от вашите препратки да се свърже към вашия wesbite.

Backlink Builder
Този инструмент ви помага да се изгради LOT на качествени линкове. Той търси интернет страници на темата, която се посочва, че съдържат фрази като "Добавете линк", "Добави сайт", "Добавяне на URL", "Добавяне на URL", " Пуснете URL "и т.н., повечето от резултатите могат да бъдат потенциални препратки. Текстовите връзки са важни за класиране добре в търсачките.

Backlink Обобщение
Този инструмент ще ви даде обобщение на вашите конкуренти препратки.

Keyword Density Checker
Този инструмент ще обхождане на определен URL, извличане на текст като търсачка би, извадете общи стоп думи и показва плътността на ключовите си думи.

Пренасочване Проверете
То е внос, че търсачката е в състояние да спазвате всички пренасочвания, които може да са създали. заявката заявката заявката Заявката този инструмент ВИ помага Да СЕ определи дали пренасочването сте създали Е търсачката приятелски

Link Цена калкулатор
Тази инструменти ще ви помогнат да се осигури SEO услуги чрез определяне на подходяща сума, която трябва да се плаща (или зареждане) на месец за текстов линк (реклама) на посочения URL адрес.

Реципрочни Link Проверете
Този инструмент ви помага да се гарантира, че вашите линк партньори са свързващи обратно към вашия сайт. Той също така определя котва текст се използва от вашите линк партньори, за да се свърже към вашия сайт.

Прикриване Checker
Тези инструменти се опитва да открие дали един сайт е "прикриване" това е съдържание за търсачките

Domain Age Инструмент
стари домейни могат да получат леко предимство в търсачката класиране. Този инструмент показва приблизителната възраст на един уеб сайт в интернет и ви позволява да видите как уебсайта погледна, когато тя за първи път започна. Той също така ви помага да разберете възрастта на домейните си конкурент .

Ключова дума Предложения Tool
Този инструмент ще ви помогне да определите подходящи и популярни ключови думи, свързани с вашия сайт.

Сайт дума Предложения
Този инструмент се опитва да се определи темата на вашия сайт и да дава предложения за ключови думи, заедно с оценките дума за трафик.

URL Пренаписване Tool
Този инструмент за оптимизиране на търсачката ви помага да конвертирате динамичните URL адреси в статичен търсите HTML URL адреси.

Ключова дума-Rich Domain предложения Инструмент
като име на ключова дума богати на домейн е важен фактор за оптимизация за търсачки. Този инструмент ще ви предложи богати на ключови думи имена на домейни.

Alexa ранг Checker
Този SEO инструмент ви позволява да получите трафик класацията на вас и вашите конкуренти Alexa.

Backlink Tracker Pro
Безплатен инструмент за проверка на платените / обменят връзки. Абонамент за сигнали, когато вашите препратки са били премахнати или превърнати в Nofollow връзки.


 Подобни Page Checker
 Търсене Engine Spider Simulator
 Backlink котва текст Анализ
 Backlink Builder
 Backlink Обобщение
 Keyword Density Облак
 Search Engine Friendly Redirect Проверка
 Google PageRank Инструмент 
 Backlink Tracker Pro
 Htaccess Redirect Generator
 Прикриване Checker
 Link Цена калкулатор
 Реципрочни Link Checker
 Domain Stats Tool
 Domain Age Tool
 Ключова дума Playground
 Предложения Website дума
 URL Пренаписване Tool
 Предложения ключова дума Rich Domain
 Alexa ранг Checker
 301 Redirect

Ranking SEO tools – инструменти за проверка на позиции по ключова дума
Site Check SEO tools – инструменти за проверка на сайт
Keyword Research SEO tools – инструменти за подбор на ключови думи
Link SEO tools – инструменти за проверка на връзки към сайт
Analytics SEO tools – инструменти за анализ на сайт
Firefox разширения за SEO

1 коментар:

  1. Поздравления за добрата класация. Някои от инструментите са абсолютно задължителни, ако се прави SEO, а за други и аз чувам за първи път. Радвам се, че я споделихте!

    Изработка на уебсайт

    ОтговорИзтриване